DIGITAL HEALTHCARE SOLUTIONS

PALVELUT

Go to Etäyhteydet työntekijälle

Etäyhteydet työntekijälle

Sosiaali- ja terveysalan sekä muiden terapiaa tarjoavien ammattilaisten käyttöön tarkoitetut paketit etäkäyntien toteuttamiseksi.

Go to ETÄYHTEYDET OMAISILLE

ETÄYHTEYDET OMAISILLE

Etäyhteyden toteuttamiseen tarkoitetut palvelupaketit omaisille. Suunnattu erityisesti iäkkäämmille ihmisille ja heidän perheille videovälitteiseen yhteydenpitoon.

Go to Terapia etäkäynneillä

Terapia etäkäynneillä

Palveluumme kuuluu interpersoonalliseen ja ratkaisukeskeiseen psykoterapiaan pohjautuva terapia. Käynnit voit toteuttaa kätevästi vaikka omalta kotisohvalta.

Go to VIRTUAALITODELLISUUS

VIRTUAALITODELLISUUS

Digital Healthcare Solutions on mukana toteuttamassa virtuaalitodellisuutta hyödyntävää altistusterapiaa erilaisiin fobioihin, sekä kehittämässä ja tekemässä tutkimuksellista työtä VR:n soveltumisesta hoidollisiin palveluihin.

Go to Tukipalvelut

Tukipalvelut

Digital Healthcare Solutions tarjoaa erikseen ostettavaa tukipalvelua mm. etäyhteyksien vikatilanteisiin.

Go to DATAN KERÄÄMINEN

DATAN KERÄÄMINEN

Keräämme puolestasi haluamasi tiedon esimerkiksi sovelluksen aiheuttamista reaktioista ihmisissä. Suunnattu niin terveyssovelluksien- kuin pelinkehittäjillekin.

Digital Healthcare solutions

"Technology is best when it brings people together"
-Matt Mullenweg

Digital Healthcare Solutions tarjoaa uuden ajan palveluita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä muille terapiatyötä tekeville .

Missiomme on olla osana luomassa uutta kulttuuria, jossa teknologian hyödyntäminen mielletään yhtenä palveluvaihtoehtona sekä lähestymistapana ongelmien ratkaisemiseen.

Antti Apostol
MSc Solution Focused Therapy

Ota yhteyttä